Ce este Antrenamentul pentru Interviu si cum se desfasoara?

Am gandit si am dezvoltat acest produs amintindu-ne ca la inceputuri, in perioada in care eram in febrile cautari de locuri de munca stabile, am participat la mai mult de 100 de interviuri. Bineinteles ca cineva cu mai multa experienta ne spusese ca ar fi bun sa incepem sa invatam sa ne vindem mai bine, daca ne dorim job-uri mai bune. Intr-un final am reusit, dupa ce … ne-am antrenat.

Astfel ca atat incepatorii cu doar 1 – 2 ani vechime cat si intermediarii cu 3 – 5 ani de activitate, toti avem nevoie sa ne evaluam “valoarea” pe piata muncii, indiferent daca dorim sa schimbam conditiile de munca sau vrem sa le imbunatatim.

Si ce metoda poate fi mai potrivita decat una care sa se apropie cat mai mult de o situatie reala? Asadar, antrenamentul pentru interviu este format dintr-o sesiune Skype, Teams sau Zoom, in functie de preferinte, cu intrebari si raspunsuri, derulata pe durata a 50 de minute si urmata de un feedback de aproximativ 5 minute.

Cum pregatim Antrenamentul pentru Interviu?

Pe cei interesati va rugam sa ne transmiteti prin e-mail o solicitare care sa cuprinda cateva propuneri de ore disponibile impreuna cu datele minime de contact (nume si prenume, adresa completa, e-mail-ul si telefonul), insotite de un CV. Dupa ce vom fi incheiat colaborarea noi vom sterge toata corespondenta pentru a nu stoca datele Dvs. CV-ul ne este necesar pentru a evalua experienta detinuta, astfel incat sa alegem intrebarile pe care le consideram noi cele mai potrivite si relevante. Nici pe acesta nu il vom stoca.

Noi va vom transmite prin e-mail factura fiscala iar dupa receptionarea platii va vom raspunde, indicandu-va data si ora stabilita in baza propunerilor Dvs.